top of page
Schermafbeelding 2020-11-07 om 09.13.57.png

Over ons


BAKKERSWINKEL WESTERPARK

 

Wat vroeger in 1905 het Regulateurhuis en Cokeskantoor was op het bekende Westergasterrein, is nu een prachtig monumentaal pand, wat bekend staat als Bakkerswinkel Westerpark. 

 

Hier is in de laatste 15 jaar een gezellige, grote huiskamer gecreëerd. Bakkerswinkel Westerpark staat bekend om haar heerlijke ontbijt, lunch en gezellige knusse sfeer.

 

Na 15 mooie jaren is het stokje overgedragen aan twee broers,

Michiel en Cees. Ze hebben al sinds kleins af aan de droom om samen een eigen lunchtent in Amsterdam te runnen. Deze droom is in 2020 werkelijkheid geworden. Hun ambitie is om de huidige stijl van de Bakkerswinkel te behouden, maar met een nieuwe frisse blik te kijken naar de toekomst. 

 

Kom gezellig een keer langs om met ons en Bakkerswinkel Westerpark kennis te maken!

Schermafbeelding 2020-11-09 om 14.41_edited.jpg
AS8I0805.jpg

Restaurant

Kom ontbijten, lunchen, high tea-en! Drink je favoriete koffie met een taartje, of neem een van onze bekende Scones! Je bent de gehele dag welkom om te ontspannen in ons restaurant.

Take-away

Betreden op eigen risico. Ons winkeltje zit aan de achterzijde van het pand en heeft een eigen ingang. De geur van verse lekkernijen en alle heerlijke producten om mee naar huis te nemen maken ons winkeltje een feestje om te bezoeken!

bottom of page