top of page
Schermafbeelding 2020-11-18 om 20.12.36.png

Menu


BIJ BAKKERSWINKEL WESTERPARK

 

Het assortiment is groot bij Bakkerswinkel Westerpark en alles wat je ziet is vers!  'We staan bekend om de lekkerste scones van Amsterdam' - Foursquare. We hebben diverse zoete scones maar ook de hartige scone mag niet ontbreken. Naast de scones hebben we lekkere koffiebroodjes, kaneelbroodjes, broodpudding, brownies en de glutenvrije haverfruitkoek!
 

De lekkerste taarten kun je ook bij ons vinden. Met een breed scala aan taarten zit er voor ieder wat wils bij! Klassiekers zijn de appeltaart, carrot cake, cheesecake amandel citroen & walnoot-karamel.
 

Daarnaast hebben we voor mensen met een allergie; een vegetarische abrikoos/appel/peer taart en een glutenvrije chocoladetaart.

Schermafbeelding 2021-04-22 om 20.15.02.png
Schermafbeelding 2021-04-22 om 20.13.40.png
AS8I7830_kopi%C3%83%C2%ABren_edited.jpg

Lunch

Iedere dag maken wij een uitgebreide lunch klaar. Dit menu is altijd wisselend, omdat we uitsluitend met verse producten werken. De basis staat vast, deze bestaat uit diverse goed belegde Hollandse broodjes, vers gemaakte soepen en verschillende quiches. 

Wij gebruiken Brood vanMenno. Dit is brood zoals het moet zijn. Een volmaakte balans van meel, zuurdesem (óf een heel klein beetje gist), water en zout. Niets meer, niets minder. Menno heeft geen geheimen. Daarom vertellen we het verhaal van zijn brood, gewoon zoals het is. 

We maken onze broodjes van dit brood, maar we verkopen ook hele broden in ons Winkeltje!

bottom of page