top of page
AS8I1069.jpg

Werken bij ons

Bij ons werk je in een heel divers team, werk je op een plek waar veel vrijheid is, flexibiliteit in uren en dagen, en natuurlijk is er ook veel gezelligheid. Zo gaan we vaak met elkaar naar events hier op het Westergasterrein. De sfeer is toegankelijk, huiselijk en no-nonsense. Dat zie je ook terug aan de gasten, we hebben een grote groep vaste gezichten die dagelijks bij ons komt genieten. We hebben sinds kort een groot nieuw terras én je werkt lekker overdag. 

Hieronder meer informatie over de betreffende functies en openstaande vacatures. Denk je, dit is echt iets voor mij? Vul dan onderaan het formulier in en dan nodigen we je uit voor een kennismaking onder het genot van onze Scones!

AS8I1230.jpg

Keuken

Vacature chef lunch keuken!

Vacature: Chef Lunchkeuken - Fulltime

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en ervaren chef-kok om onze lunchkeuken te leiden bij Bakkerswinkel Westerpark. Als jij een liefde hebt voor smaakvolle gerechten, creativiteit in de keuken en de vaardigheid om een team te leiden, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Functieomschrijving:

Als Chef Lunchkeuken ben je verantwoordelijk voor het creëren en uitvoeren van een heerlijk en gevarieerd lunchmenu. Wij zijn trots op het feit dat we alles in eigen keuken bereiden, van onze taarten en scones tot het snijden van onze vleeswaren. Je zult een sleutelrol spelen in het bedenken van nieuwe gerechten, het handhaven van kwaliteitsnormen en het coachen van het keukenteam. Bovendien kijken we uit naar een toekomst waarin we ook 's avonds open zullen gaan, dus flexibiliteit in werktijden wordt zeer gewaardeerd.

Functie-eisen:

  • Aantoonbare ervaring als chef-kok, bij voorkeur in een lunchomgeving.

  • Creativiteit en passie voor gerechten en het bedenken hiervan.

  • Leiderschapsvaardigheden en de capaciteit om een team te motiveren.

  • Kennis van voedselveiligheidsnormen en -praktijken.

  • Flexibiliteit en het vermogen om onder druk te presteren.

Wat bieden wij:

  • Een fulltime positie 

  • Een inspirerende werkomgeving in de huiskamer van het bruisende Westerpark.

  • De kans om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van een geliefde bakkerswinkel.

  • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

 

AS8I1194.jpg

Bediening

(momenteel hebben we niemand meer nodig, maar je kan altijd je cv achterlaten)

Vacature bediening Fulltime/ parttime

 

Als teammember in de bediening zorg je samen met je collega's, dat alle gasten blij zijn. Je werkt altijd samen en de werkzaamheden zijn heel divers. We hebben een bovenverdieping die vaak verhuurt wordt voor verjaardagen of groepen die komen voor een High-tea. 

Beneden en op het terras is het vaak lekker druk met families, kinderen, stelletjes, vaste gasten die de dag beginnen met een lekker bakje koffie en een krantje. En in het winkeltje bestellen de mensen alles voor Take away.

 

Het belangrijkste is dat je onze gastvrijheid overbrengt op de gasten. Horeca ervaring is een pre maar geen must. We vinden het van belang dat je enthousiast bent en doorhebt wat er gebeurt op de vloer, wat de mensen willen of juist niet.

 

 

Dit ben jij!

Je bent gastvrij houd er van om gasten in de watten te leggen. Dit zijn kenmerken waarnaar wij opzoek zijn! Je wordt voor alle facetten ingezet. En je krijgt de kans om een echte barista te worden als dit je passie is! Vul het formulier onderaan in en we zien je snel!

AS8I1172.jpg
AS8I1112.jpg

Team

Werken bij ons betekend werken in een relaxte en mooie werkomgeving. Bakkerswinkel Westerpark staat bekend als de huiskamer van iedereen.

 

Dat straalt er vanaf, er heerst een familiegevoel. 

 

Ons team is heel divers, iedereen voelt zich thuis.Hartstikke gezellig dus!

AS8I1123.jpg

Eten

We hebben heel veel zoetigheid en op het menu staan gerechten voor ontbijt, brunch, lunch en High-Tea. In ons winkeltje verkopen we alles voor take-away.

Alles is vers en wordt door onszelf gemaakt of door onze lokale leveranciers. Zo werken we met vanMenno voor ons brood en met Brute Bonen voor onze koffiebonen.

 

Wanneer je bij ons komt werken mag je uiteraard eerst alles proeven want je moet wel weten wat je verkoopt!

AS8I1158.jpg
Kom bij ons werken

Bedankt!

We nemen contact met je op!

bottom of page