top of page
AS8I1069.jpg

Werken bij ons

Bij ons werk je in een heel divers team, werk je op een plek waar veel vrijheid is, flexibiliteit in uren en dagen, en natuurlijk is er ook veel gezelligheid. Zo gaan we vaak met elkaar naar events hier op het Westergasterrein. De sfeer is toegankelijk, huiselijk en no-nonsense. Dat zie je ook terug aan de gasten, we hebben een grote groep vaste gezichten die dagelijks bij ons komt genieten. We hebben sinds kort een groot nieuw terras én je werkt lekker overdag. 

Hieronder meer informatie over de betreffende functies en openstaande vacatures. Denk je, dit is echt iets voor mij? Vul dan onderaan het formulier in en dan nodigen we je uit voor een kennismaking onder het genot van onze Scones!

AS8I1230.jpg

Keuken

Vacature keuken assistentie voor 4 dagen in de week!

 

Als Mise-en-place kok verricht jij dagelijks (voorbereidende) werkzaamheden in onze keuken. Je bereidt gerechten volgens de recepturen de bakkerswinkel en zorgt ervoor dat alle gerechten voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen voor onze gasten. Je controleert inkomende goederen, slaat deze netjes op en bewaakt de bereiding. Hierbij zorg jij er altijd voor dat jouw werkomgeving en gereedschap schoon én tip top in orde blijft.

 

Bakkerswinkel maakt bijna alles zelf. Als keuken assistent ben je verantwoordelijk om de voorraad van de mise en place bij te houden. Je zal veel bezig zijn met het maken van quiches, soepen, dressings etc. Daarnaast laten we je meedenken over nieuwe gerechten of combinaties.

 

 

Dit ben jij!

Je hebt passie voor eten en in de keuken staan, daarnaast ben je creatief en heb je veel nieuwe ideeën.  Je bent een aanpakker en werkt netjes. Vul het formulier onderaan in en we zien je snel!

AS8I1194.jpg

Bediening

Vacature bediening Fulltime/ parttime

 

Als teammember in de bediening zorg je samen met je collega's, dat alle gasten blij zijn. Je werkt altijd samen en de werkzaamheden zijn heel divers. We hebben een bovenverdieping die vaak verhuurt wordt voor verjaardagen of groepen die komen voor een High-tea. 

Beneden en op het terras is het vaak lekker druk met families, kinderen, stelletjes, vaste gasten die de dag beginnen met een lekker bakje koffie en een krantje. En in het winkeltje bestellen de mensen alles voor Take away.

 

Het belangrijkste is dat je onze gastvrijheid overbrengt op de gasten. Horeca ervaring is een pre maar geen must. We vinden het van belang dat je enthousiast bent en doorhebt wat er gebeurt op de vloer, wat de mensen willen of juist niet.

 

 

Dit ben jij!

Je bent gastvrij houd er van om gasten in de watten te leggen. Dit zijn kenmerken waarnaar wij opzoek zijn! Je wordt voor alle facetten ingezet. En je krijgt de kans om een echte barista te worden als dit je passie is! Vul het formulier onderaan in en we zien je snel!

AS8I1172.jpg
AS8I1112.jpg

Team

Werken bij ons betekend werken in een relaxte en mooie werkomgeving. Bakkerswinkel Westerpark staat bekend als de huiskamer van iedereen.

 

Dat straalt er vanaf, er heerst een familiegevoel. 

 

Ons team is heel divers, iedereen voelt zich thuis.Hartstikke gezellig dus!

AS8I1123.jpg

Eten

We hebben heel veel zoetigheid en op het menu staan gerechten voor ontbijt, brunch, lunch en High-Tea. In ons winkeltje verkopen we alles voor take-away.

Alles is vers en wordt door onszelf gemaakt of door onze lokale leveranciers. Zo werken we met vanMenno voor ons brood en met Brute Bonen voor onze koffiebonen.

 

Wanneer je bij ons komt werken mag je uiteraard eerst alles proeven want je moet wel weten wat je verkoopt!

AS8I1158.jpg
Kom bij ons werken

Bedankt!

We nemen contact met je op!

bottom of page