Wie zijn wij?

 

Wat vroeger in 1905 het Regulateurhuis en Cokeskantoor was op het bekende Westergasterrein, is nu een prachtig monumentaal pand, wat bekend staat als de Bakkerswinkel. 

 

Hier is in de laatste 15 jaar een gezellige, grote huiskamer gecreëerd. De Bakkerswinkel staat bekend om haar heerlijke ontbijt, lunch en gezellige knusse sfeer.

 

Na 15 mooie jaren wordt het stokje overgedragen aan 2 broers. Michiel en Cees hebben al sinds kleins af aan de droom om samen een eigen lunchtent in Amsterdam te runnen.

 

Deze droom is in 2020 uitgekomen. Hun ambitie is om de huidige stijl van de Bakkerswinkel te behouden, maar met een nieuwe frisse blik te kijken naar de toekomst. 2021 wordt het beloofde jaar!

 

Kom gezellig een keer langs om met ons en De Bakkerswinkel kennis te maken!

AS8I0806.jpg
Schermafbeelding 2020-11-07 om 17.35.25.

Bij Ons

Kom je ontbijten, lunchen, high tea-en, drink je goeie koffie met een taartje, of een van onze bekende Scones natuurlijk! Heerlijk om de dag ontspannen te beginnen of juist aan de hectiek van de dag te ontsnappen. Maar ook voor verhuur kun je bij ons terecht! Onze bijzondere bovenverdieping is zeer geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Zie 'Boven bij De Bakkerswinkel' voor meer informatie.

 

 

Ons Winkeltje

Betreden op eigen risico, want je stapt niet meer met lege handen naar buiten.

 

Ons winkeltje zit aan de achterzijde van ons pand en heeft een eigen ingang. De geur van verse lekkernijen en alle heerlijke producten om mee naar huis te nemen maken ons winkeltje een feestje om te zijn! Zie voor meer informatie 'Ons Winkeltje'

Schermafbeelding 2020-11-09 om 14.44.53.